NOT KNOWN FACTS ABOUT افراد بلغمی

Not known Facts About افراد بلغمی

Not known Facts About افراد بلغمی

Blog Article

یعنی برای رفع بلغم به هیچ عنوان از موارد بالا استفاده نشه

غذاهای مفید برای افراد سودایی چیست؟ گوشت گوسفند، کبوتر، شتر، روغن زیتون، آلو، اسفناج، هویج آب پز، ریحان، جعفری، شیره انگور توت و خرما، شربت خاکشیرو بهارنارنج، گل گاو زبان، زعفران، خرما، انجیر، عرق بادرنجبویه، گزنه، گلاب

بیشتر بخوانید: برای آشنایی با خواص دمنوش نعناع کلیک کنید.

از جمله دمنوش‌های مؤثر بر روی لاغری افراد بلغمی، می‌توان به دمنوش بادرنجبویه اشاره کرد. این دمنوش علاوه بر درمان بلغم فواید دیگر هم دارد نظیر: بهبود زخم، کاهش استرس و اضطراب، کاهش میزان کلسترول خون و پیشگیری از بروز مشکلات قلبی و عروقی.

در خصوص انتخاب ورزش توسط افراد بلغمی یک نکته جالب وجود دارد و آن هم تمایل این افراد به انجام ورزش‌هایی است که برای آن‌ها مناسب نمی‌باشد. در توضیح این مورد باید گفت که افراد بلغم بیشتر دچار اضافه وزن و چاقی هستند. این اضافه وزن سبب می‌شود تا هنگام انتخاب ورزش، تمایل بیشتری به انتخاب ورزش‌های کم تحرک نظیر شنا داشته باشند.

زمانی که مشکل خفیف هست با رژیم غذایی و تغییر آن مشکلات هم رفع می‌شوند و نیاز به دارو نیست؛ اما اگر مشکل شما حاد باشد نیاز به مصرف دارو هم دارید که این کار باید زیر نظر پزشک و متخصص طب سنتی باشید نه عطار سر کوچه!

همچنین مصرف مواد لبنی برای افراد با مزاج بلغمی ممنوع است؛ مگر اینکه با مصلح‌هایی که در بخش قبل گفته شد، مصرف شوند.

آویشن با خواص ضد التهابی برای رفع اختلالات تنفسی و همچنین بهبود سرفه نیز مؤثر است. با تهیه دمنوش به لیمو و آویشن می‌توانید از تمام این مزایا در کنار مزایای به لیمو بهره‌مند شوید. 

سلام من همیشه از خلط پشت گلو رنج میبرم وبلغمی هستم لطفا راهنمایی بفرمایید که چیکار کنم یا چه دارویی بخورم که بهتر شم؟

سلام ترشح پشت حلقم زیاده افسردگی وسواس اضطراب دارم چکارکنم

این مقاله را از دست ندهید! چرا؟ چون تا به حال توضیح و درمان کاربردی بیماری ها و مشکلات غلبه سودا مزاجی سودا را به این سادگی جایی نخوانده اید! با من همراه باشید

در نتیجه شما می‌توانید به جز غذا‌های ذکر شده، غذا‌های دیگر را هم به عنوان وعده ناهار برای بلغمی‌ها امتحان کنید. البته به شرط اینکه از مواد اولیه‌ای استفاده شود که در ادامه بیان می‌کنیم. 

ترکیب این اخلاط در بدن باعث به وجود آمدن مزاج‌های مختلف می‌شود.

خلط بلغم طبیعت سرد و تر دارد و تولید بیش از حد آن در بدن می‌تواند جسم و روان را تحت تاثیر قرار دهد و به بروز بیماری‌های زیادی منجر شود.

Report this page